Køb feriebolig

 

Via iSella.com har vi adskillige agenter, som kan hjælpe dig med at finde den ideelle ejendom til ferieudlejning på korttidsbasis. Det er meget vigtigt at bruge en ejendomsmægler som har ekspertise inden for dette specielle område. Dette skyldes, at alle byer, og nogle gange områder inden for  byen, har forskellige regler for udlejning på korttidsbasis, og nogle byer regulerer endda selv branchen.


Vi har mange års erfaring i at rådgive købere i, hvordan de kan strukturere ejerskabet af deres faste ejendom med hensyn til forskellige skattespørgsmål, såsom eksempelvis at undgå ejendomsskatter og arveafgifter. Der er mange faktorer, der bør tages i betragtning, og der findes ikke én ejerskabsstruktur, der passer til alle købere. Hver køber har forskellige forhold, som de er nødt til at tage i betragtning ved køb af et sekundært hjem i Florida.


Vi kan hjælpe dig med at stifte en virksomhed i Florida, eller – hvis du køber en ejendom i eget navn - kan vi hjæpe dig med et få en skatte-ID (ITIN) fra skattevæsnet (ISR)  samt flere andre erhvervsservices.


Hvis du vil høre nærmere om at købe en feriebolig til udlejning, så kontakt venligst Lars Heldre.
Administration

 

FloridaLeje.dk tilbyder flere tjenester end feriehusudlejningsfirmaer normalt. Det skyldes, at de fleste af vores ejere ikke er lokale og derfor har brug for et administrationsfirma, som kan håndtere alle aspekter af en vellykket feriehusudlejningsvirksomhed. For at møde dette behov er vores virksomhed blevet en såkaldt “One Stop Shop!”


Licens og registrering:

Vi gør det let for dig! Din feriebolig bliver registreret under vores fælles licens hos den såkaldte "Division of Hotels and Restaurants". I byer hvor feriehusudlejning er reguleret, såsom Fort Lauderdale, sikrer vi også, at dit hus bliver registreret i byen og overholder byens vedtægter for feriehusudlejning.


Rengøring:

Vi har flere rengøringsselskaber, som er 100% dedikeret til vores ejeres udlejningshuse for at sikre, at alle besøgende får et førsteklasses ophold. Med check-ud og check-ind, som ofte finder sted den samme dag er vores rengøringsfolk med til at sikre, at du får en høj belægningsrate. At checke ind i et SuperiorFloridaRentals.com feriebolig bør ikke være anderledes end at checke ind på et fire- eller femstjernet hotel.

 

Vedligeholdelse og reparationer

Vi har fuldtidsansatte ejendomsadministratorer, som tager sig af alle vores ejeres boliger. Er der noget, der trænger til en lille opfriskning eller reparation, er vi her til at klare problemet, så snart det opstår, så vi sikrer, at både nuværende og fremtidige gæster får det bedste ophold. Vores firma har flere engagerede håndværkere, som hurtigt kan tage sig af de problemer, der kan opstå på en ejendom. Vores ejendomsadministratorer fungerer også som bindeled mellem dig og eksterne leverandører, der yder services som vedligeholdelse af poolen, havearbejde og skadedyrsbekæmpelse.


Afregning og skatter

Enhver udlejning i staten Florida for en periode på seks måneder eller derunder beskattes med 6% omsætningsskat og 5% turistudviklingsskat (også kaldet turistskat, sengeskat eller feriestedsskat). Igen: Vi gør det let for dig ved at sørge for betaling af skatterne på en månedlig basis.

 

Med vores administrationssoftware holder vi rede på dine indtægter og - for de fleste af vores kunder - betaler vi også regninger og holder rede på deres udgifter. Det gør det rigtig let for dig ved årets slutning, hvor selvangivelsen skal indsendes. For internationale boligejere, som ikke har egen konto, benytter vi os af et revisionsfirma som har speciel ekspertise i at tage sig af selvangivelser for udenlandske borgere, udenlandske virksomheder, der ligger i udlandet eller US-filialer, som er ejet af selskaber med base i udlandet.


Renovering og boligindretning

Vi kan hjælpe dig med at styre alle renoveringsprojekter og andre boligforbedringer. Mange af vores ferieboligejere har moderniseret deres bolig med nye gulve, orkansikrede vinduer etc.  Et flertal af vores ferieboliger er også blevet indrettet af B Pascuali Interiors.
Marknadsföring

 

Varför bör jag använda FloridaHyra.se till förvaltning, marknadsföring och uthyrning av mitt semesterhus?

 1. Vi menar att svaret på den frågan är att i allt vi för så ger vi dig det lilla extra som skall till för att allt blir så nära perfekt som möjligt.Vi har en av de mest eleganta och användarvänliga hemsida/portal i vår bransch, denna är skräddarsydd och programmerad av the best and brightest web portal developers.

 2. Vi har en av de mest eleganta och användarvänliga hemsida/portal i vår bransch, denna är skräddarsydd och programmerad av the best and brightest web portal developers.

 3. Vi har många versioner av vår hemsida på olika språk och olika land med unika domäner, och vi kommer att fortsätta lansera portaler i nya länder. 

 4. Med många versioner av vår hemsida/portal på olika språk i olika länder med unika domäner uppnår vi SEO (Search Engine Optimization) med sökmotorer i flera länder på olika språk.

 5. Alla beskrivningar av semesterhusen är skrivna av en professionell amerikansk skribent.

 6. Allt innehåll på vår amerikanska hemsida/portal, inkluderat nya hus beskrivningar, blir professionellt översatta av en översättningsbyrå till många olika språk.

 7. Alla semesterhus blir fotograferade av en av de bästa fastighetsfotograferna i Florida.

 8. Vår management/marketing software solution fungerar så att vi kan skapa en annons genom ett gränssnitt och därefter publicera annonsen på 30 andra marknadskanaler som HomeAway, VRBO, Expedia, Booking.com, Airbnb, Flipkey och Tripadvisor samt många andra.

 9. Med många års annonsering i Skandinavien har vi många skandinaver som hyr våra semesterbostäder.

 10. Vi behandlar alla våra kunder lika och utövar inte särbehandling. Alla semesterbostäder blir lika mycket annonserade om det inte är så att en ägare har bett om att få mindre exponering på sin bostad.

 11. Vi heltidsanställda bokningsagenter som ser till att du får högsta möjliga beläggningsgrad, de ser även till att skydda din bostad genom att se till att det inte är vemsomhelst som hyr.

 12. Vi har heltidsanställda property managers som ansvarar för alla reparationer. Property managers är även ansvariga för att överse externa leverantörer som erbjuder tjänster som poolskötsel, trädgårdstjänster och insektsbekämpning.

 13. Med en heltidsanställd Director of IT och en grundare med passion för teknologi kommer vi alltid att vara i framkant av teknologi. Vi har stor tro på att detta är en av nycklarna till vår framgång och vidare tillväxt.

Enklare Sagt: De semesterbostäder som har mest exponering online med de bästa bilderna och den bästa presentationen kommer att tjäna mest, och det är där vi kommer in i bilden.